Ga naar content
Niet goed? Geld terug10 Jaar garantieGratis bezorging

Kleine slaapkamer, grootse ideeën: 5 tips voor een stijlvolle en ruimtebesparende inrichting


Uw slaapkamer dient als dé ideale plek om volledig tot rust te komen. Het inrichten van een kleine slaapkamer kan echter een uitdaging zijn, vooral wanneer het bed of de kledingkast veel ruimte inneemt. Om uw slaapkamer alsnog die fijne plek in huis te maken, geven we u graag 5 tips voor het inrichten van een kleine slaapkamer!

Kies voor lichte kleuren in uw slaapkamer

Lichte muren laten de ruimte groter en breder ogen. Ook bij het inrichten van uw slaapkamer raden we aan om lichte meubels en accessoires te kiezen. Dit zorgt tevens voor een opgeruimd en rustig gevoel, wat in de slaapkamer natuurlijk erg belangrijk is.

Vervang nachtkastjes door planken

Creëer meer ruimte in een kleine slaapkamer door nachtkastjes te vervangen door planken aan de muur. U kunt ook kiezen voor een opklapbed met ingebouwde kast om ruimte te besparen. Bij ModernDreams bieden we verschillende soorten opklapbedden met planken of complete kledingkasten. Nieuwsgierig hoe dit eruitziet? Bekijk het hier.

Gebruik een kledingrek in plaats van een kast

Een kledingrek bespaart veel ruimte in uw slaapkamer. Het grote voordeel is dat u het rek kunt verplaatsen wanneer u ergens bij moet of de inrichting van de slaapkamer wilt veranderen. Toch liever een kledingkast in uw slaapkamer? Overweeg dan een opklapbed met geïntegreerde kledingkast. Bekijk hier ons Invento 23 opklapbed met kledingkast.

Plaats grote spiegels

Grote spiegels zijn niet alleen handig om uzelf te kunnen zien, maar ook een ideale oplossing om uw slaapkamer groter te laten lijken!

Overweeg een opklapbed of -kast!

Uw bed is wellicht uw favoriete plek in de slaapkamer. Een opklapbed is de perfecte oplossing om ruimte te besparen. Bij ModernDreams bieden we verschillende maten opklapbedden in diverse moderne designs, voor een luxueuze uitstraling. Onze opklapbedden zijn van hoogwaardige kwaliteit en dankzij een sterk gasliftsysteem gemakkelijk te openen en sluiten. Bovendien is het opklapbed krasbestendig door een speciale lakafwerking. Bekijk hier ons uitgebreide assortiment opklapbedden.