Ga naar content
Niet goed? Geld terug10 Jaar garantieGratis bezorging

Klein wonen, Royaal slapen


De klein wonen rage is een feit. Of het nou je droom is, of noodzaak: steeds meer huishoudens leven in kleinere huizen.

De ‘tiny house movement’ is een overgewaaide trend vanuit Amerika die in Nederland de laatste jaren behoorlijk aan het opkomen is. De populariteit van deze nieuwe manier van huisvesting begon pas echt te groeien toen bleek dat het kleine wonen nog veel meer voordelen bleek te hebben.

Maar hoe richt je deze huizen in op een manier dat alle ruimte benut word en niet ten koste gaat van comfort?

Het beeld dat de meeste mensen hebben bij klein wonen is: ‘ik heb geen ruimte voor grote meubels’. Dit beeld is niet langer juist. Hoewel het voeger inderdaad ondenkbaar was om een kingsize bed te hebben in een studio, is dit niet langer het geval. Maak kennis met de INVENTO SUPREME.

INVENTO SUPREME Geopend

De INVENTO SUPREME is het nieuwste model van de INVENTO-collectie en het eerste kingsize opklapbed in Nederland.

In de kaststand is de INVENTO SUPREME een elegante kast die nauwelijks ruimte in neemt. Met de keuze uit verschillende warme of juist moderne kleuren combinaties staat het bed goed in vrijwel iedere setting.

De kaststand is echter niet de primaire reden waarom je voor het bed zou kiezen, het is ook niet de stand waarin de bedkast volledig tot zijn recht komt. Naast het mooie design laten de technische aspecten en het mechanisme dit bed pas echt stralen.

Gasveren

Nadat de slotjes aan beide zijden zijn geopend en het bed een zetje krijgt aan de ‘rvs handgreep’ treed de gasveer in werking. Doordat de gasveren perfect zijn afgesteld op het gewicht van het matras, lattenbodem, voorpanelen, en beddengoed zal het bed rustig zonder enige vereiste assistentie zichzelf uitklappen.
Bij het inklappen zal de gasveer er vervolgens ook voor zorgen dat er nauwelijks tot geen kracht is vereist om bij het dode punt te komen. Vanaf dit dode punt nemen de gasveer en het ‘soft close systeem’ het werk over en sluit het bed verder.

Design

Naast functionaliteit heeft de INVENTO SUPREME ook op het gebied van stijl geen punten laten liggen. Naast de stijlvolle kaststand heeft de bedstand ook zijn charmes. De achterkant van de kast die fungeert als hoofdstuk van het bed is bedekt met doorgestikte stof met wattenvoering. Dit zorgt voor een zacht kopstuk en rugleuning en daarnaast isoleert het tegen warmte en geluid.

Het is een feit dat veel mensen voor het slapen nog lezen of dingen doen. Ook hier is aan gedacht in het ontwerpen van de bedkast. In de bovenplaat van de kast is ingebouwde sfeerverlichting geïnstalleerd die met een ‘Touch sensor’ aan beide zijden van het bed te besturen is. De sterkte van de lampen is ook aan de gebruiker, zodat voor elke setting het juiste licht aanwezig is.

Veiligheid

Met een bed van dit formaat en gewicht is het natuurlijk erg belangrijk dat het veilig is, en blijft zolang het bed word gebruikt. Hoe mooi en functioneel het bed ook is, de prioriteit van het design is en zal altijd veiligheid zijn.

Allereerst word het bed op 12 punten aan de muur bevestigd: dit kan op vrij wel elke muur. Van beton tot gipsplaat het bed zit muurvast. Ten tweede zitten er de eerder genoemde slotsystemen op de voorkant van de kast. Deze zullen ervoor zorgen dat het bed niet open kan op momenten dat hij dicht moet blijven. Tot slot, alle bewegende delen in het bed zijn verwerkt achter metalen kappen zodat niemand er bij kan.

Binnen enkele dagen geregeld!

De INVENTO opklapbedden komen uit onze eigen productie, en dit brengt meerdere voordelen met zich mee voor ons en voor u.

Allereerst, beschikken wij over een eigen voorraad en kunnen wij daardoor vaak binnen enkele werkdagen een bed naar keuze bij u thuis kunnen afleveren. (Uiteraard op afspraak)
Daarnaast, hebben wij natuurlijk direct contact met de fabriek. Onze designers doen hun uiterste best om kleurenstellingen aan te bieden die bij iedereen in de smaak vallen. Echter kan het voorkomen dat uw ideale kleur er niet tussen zit. Is dit het geval? Neem contact met ons op en wij kunnen in overleg met de fabriek uw droom werkelijkheid maken.
Tot slot, doen wij als Innobeds het ontwerpen, produceren, leveren, en de nazorg. U kunt hierdoor altijd bij ons terecht met al uw vragen.

Bekijk ons assortiment in onze webshop, of kom langs in onze showroom en ervaar het comfort van Innobeds zelf!

Tot snel!

Team Innobeds